Projekter

Vores projekter


Se et udpluk af hvad vi har lavet

Forhindringbane - Houstrup camping

2021

Vores kunde i Houstrup havde et ønske om en forhindringsbane, som kunne bruges til leg af både voksne og børn.

Vi fik til opgave, at lave en legeplads, som tilføjede nogle flere udfordringer hovedsageligt til aldersgruppen 7-16 år, da de synes, at de manglede noget sjovt til netop denne aldersgruppe.


Hele legepladsen er selvfølgelig godkendt af en uvildig 3. part efter DS/NS 1176-1:2017


Dette er et projekt vi er stolte af at have bygget og designet. 

Bouldercenter - Boulder Hulen

2019

Dette er vores største Bouldervæg's byggeri til dato. Her er 450 m2 væg flade, og over 800 m2 bygning med receptionsområde, omklædninger og Yoga område, Alt er designet af os og bygget på stedet.


Vi havde et ønske og en drøm om at bygge noget funktionelt og samtidig udnytte den gode lofthøjde, hvilket betød vi byggede Boulder i 2 plan. Blandt andet med et pneumatisk

Moonboard der kan skifte mellem 25 og 45 grader. 

Boulder tilbehør - Vejlefjord skolen

2021

Et "Byg selv" projekt, som skolens kyndige pedeller selv har bygget.

Vi har hjulpet med designudkast, så væggen blev udformet med den bedst mulige udnyttelse af det tilgængelige areal.


Foruden det leverede vi madrasser i matchende farve, med bærestropper og velcro samlinger så de kan fjernes hvis der skal være andre arrangementer i salen.

Vi leverede også greb, bolte, indslagsmøtrikker samt afholdte et kursus for lærene omkring hvordan de bedst og sikrest bruger væggen med børnene.

Træhus - Sportsefterskolen Sjælsølund

2017

Dette var et fedt og anderledes projekt. Projektet havde som formålet at fungere som udendørs klasselokale og restaurant i forbindelse med efterskolens events og arrengementer,


Hele "hytten" er på godt 55 m2 gulv. og har en 5,5 meter høj spindeltrappe som snoer sig op omkring et levende træ.  Der er selvfølgelig taget behørig hensyn til træets fremtidige vækst.


Efterskolen har også en relativ stor klatrepark som vi også har bygget. Denne bruges på deres adventure linje på skolen.  Banerne er op til 19 meter høje, og har blandt andet en svær sort bane. 

Børnebane - Hamar klatrepark

2019

Hamar klatrepark er en idyllisk park inde på en museumsgrund, hvor der er masser af aktiviteter i alle højder.  


Her har vi bygget en børnebane, som skulle kunne bruges uden sikkerhedsudstyr, uden for åbningstid. Vi lavede en bane som giver mange muligheder og snor sig i alle mulige retninger, hvilket giver et sjovt og eventyragtig forløb i skovbunden.


Banen er godkendt efter DS/NS 15567-1:2015, men med faldunderlag og højder der overholder DS/NS 1176-1:2017